Khamis

Aku bukan superman...

Hari nie Ezad duk rumah je bertape, dengan penuh sabar dan kosong..... Sebenarnye hari nie ezad cuti ade MC lah.. Semalam gie jumpe dokter sebab batuk n selseme yang teruk gak.. So.. bagi mengelakkan perkare buruk terjadi atas sebab kesihatan dan lagi2 tengah musim sakit ni.. dan yang paling bahaye skrang nie Ah1n1...
Lepas doktor tue cek tekan sana, tekan sini, suluh tekak, suluh mate gune torch light (sebijik same cam kat umah ezad nyer..) die terus cakap~

Doc : Awak ok, cume batuk n selseme biase je, badan ade sikit panas.. dun wurry.........

Aku : Fuh.. lege rase bebas dari masalah babi nie....

Mase Ezad tengah tunggu turn nak nak medical chek up tue.. ramai gak yang msg.. tanya kabor haha.. (ade jugak rupenye yang care pasal aku..), tapi ade satu lagi ni, bos ezad call.. huhu.. ezad x rase die kisah, mungkin die risau kalo ezad kene sakit Ah1n1 tue bisnes die terganggu, ye la.. mungkin premis perniagaan die kene tutup.. hehe.. dun wurry bos, everything is ok... Lastly for my cayang thanx amik kisah, luv u... :-*

Dalam tempoh bertape kat rumah nie.. tibe2 terpikir yang ezad ni same cam orang lain gak boleh sakit.. boleh nangis.. boleh marah... sumer2 la... Dulu ezad ingat, ezad nie Superman.. hahaha... Tak lut dek peluru... rupenye tidak same sekali.. still da normal homosapien.... Sebenarnye kenape ezad tulis entry nie pun ezad tak tau... mungkin aku bosan!!!.. (haa.. dah makin menjadi-jadi sifat manusia biase dalam tubuh aku) Aaarghhh!!! Aku bukan superman.... Nway thanx g0d.. for everything.... i do promised 2 colourfull ur world.... b4 i die....

Saje je bagi video clip nie :

p/s : Ayg.. rase cyg nie superman ker.... :P

Reaksi korang:

8 komen & pendapat:

cik intanurulfateha berkata...

.gedik!

LuVidA^^ berkata...

of coz i care!
thx God xde pape..
em..

cyg superhero di ati ayg.. :D

Ezad berkata...

intan

pe gedik lak...

Ezad berkata...

luvida

thnx... huhu...

im da superman... hehe...

LuVidA^^ berkata...

ntah intan..pe gedix lak..ni cte seyes ni..supermen vs virus

:P

muahxx cyg..lalallaa

cik intanurulfateha berkata...

.ahahhaha superman kunun
.eii x malu
.pkai spender kt luo
.wakakakaka

h3r0 berkata...

superman mana leh sakit2...

Ezad berkata...

h3r0

tu la.. ni superman... dh kene yg bnde hijau tue.. krypt0n pe nth...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review