Rabu

Orang Besi | Iron Man

Salam dunia, salam semua....

Ok, Ezad nak share pasal Iron Man, movie hollywood yang korang pun mesti tau punya lah.. Hari isnin tu hari ezad dah tengok cite ni.. agak best la.. Ezad pergi City Square, CS, Cathay cineplexes ( kat JB lah.. Ezad kan JBrean ) , Harga tiket RM 11.

Movie ni memang cukup best la bagi Ezad, lagi-lagi ezad dah tengok yang part 1.. so bile trngok part 2 ni macam ade kesinambungan cerita, yang membuat ezad lagi excited nak terus menonton.

Action dalam movie ni not bad, tapi.. action gaduh sesama sendiri lagi best dari gaduh dengan musuh dia.. sebab lastly Tony Stark nak bunuh musuh dia Evan Denko senang giler tu yang tak berapa thriller..

Walaubagaimanapun kalau nak dibandingkan dengan movie kita, macam cicakman sumer lain sangat.. jauh panggang dari ayam.


Bagi korang yang belum menonton movie ni ada baiknya korang pergi sekarang, tak rugi pun sebab cerita ni memang best bagi Ezad.


Movie rate : 5 ****

Reaksi korang:

11 komen & pendapat:

LuVidA^^ berkata...

ala....cket nye review...ingat nk hentam kaw2... ehhehee... bg ida tony tu encem.. weksss... nk tgk agi tp part lawan je... =p

Ezad berkata...

::LuVidA^^::
Alah.. ok lah tue.. mane ley hentam kaw2.. cite ni mmg best ape.. die jer yg tido time tngok ironman nie... :P

gooseberries berkata...

ala.. x berkesempatan g nk tgk iron man..huhu =))

Ezad berkata...

::gooseberries::
Erm.. aklo xsempat nak g wyang.. xpe... nanti g dpan 7Eleven msti ade jual cd nie.. hehe :P

uncle berkata...

huhuu uncle hanya mampu tgk dalam dvd jer..pergi ngan anak karang uncle jadi iron man dalam panggung hahahha

Ezad berkata...

::uncle::
Hehe... uncle jadi ironman.. patutnye anak uncle.. apelah...

Aidi-Safuan berkata...

haha..tapi time dier transform tuh sebijik cam dalam transformer. xsuka! :p

Ezad berkata...

::Aidi-Safuan::
Hehe.. ko xsuke transformer eh... cite tue gerek ape.....

http://ezadlah.blogspot.com/2009/07/aku-dan-transformer.html#comments

ika honey bunny berkata...

best eh cite ni. hihuu. tak tngok pon lagi.. nk tngoklah nnti.

Ezad berkata...

::ika honey bunny::
A'ah best cte.. nie.. tapi kene hayati lah.. bru feel...

LuVidA^^ berkata...

sape tdo??? wekksss

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review