Jumaat

Kanser takut B17


KANSER? korang tahu kan apa itu kanser? kalau tidak tahu pergi sekolah balik. Ezad nak berkongsi dengan korang semua yang kanser ini pada hakikatnya ada PENAWAR!!! yang murah, berkesan, dan mugkin mudah didapati. Dalam beberapa hari ini adalah Ezad luangkan masa baca artikel tentang Kanser buat carian dalam Internet, macam-macam ada. Yang paling Ezad tidak boleh terima kenapa Penawar ini tidak dugunakan dalam dunia perubatan yang secara tidak langsung dapat merawat penyakit tersebut dengan mudah dan menjimatkan kos rawatan tanpa perlu membelanjakan beribu-ribu ringgit untuk kos rawatan seperti Kimoterapi dan sebagainya.

Korang tahu tak apa penawar yang Ezad maksudkan? Penawar tersebut ialah "Apricot Seeds" atau biji buah Aprikot yang mengandungi kandungan Vitamin B17. Cara ia bertindak ialah B17 dari Apricot seed akan bekerjasama dengan sistem imun dan membunuh sel-sel kanser secara langsung. Untuk pengetahuan korang pada Sel-sel kanser terdapat satu enzim yang dapat membuka “ikatan kimia” yang terpadu dalam B17 Apricot Seed iaitu cyanide. Maka cyanide akan di bebaskan dari ikatan kimianya yang terdapat dalam B17. Bila cyanide dibebaskan maka cyanide akan membunuh sel kanser.

Ezad juga ada terbaca artikel yang menyatakan penawar ini telah ditolak kesahihannya dalam perubatan moden untuk digunakan sebagai penawar untuk merawat kanser secara menyeluruh kerana, terdapat muslihat untuk melengkapkan sistem 'pengeluar-pengguna'. Jika pesakit mendapatkan rawatan dengan menggunakan perubatan moden yang menggunakan teknologi yang terdapat pada masa kini, ini akan terus dapat menjanakan wang atas kos pemilikan barang-barang yang serba canggih untuk merawat kanser. Jika pesakit-pesakit kanser berhenti mendapatkan rawatan ini dan beralih pada pemakanan Biji Buah Aprikot, ini akan menyebabkan kerugian besar bagi dunia perubatan moden, kerana kos bagi mendapatkan rawatan kanser mencecah ribuan ringgit. Inilah yang menjadi punca Khasiat biji buah Aprikot ini ditolak dan tidak diendahkan oleh pakar-pakar perubatan.

Ezad hanya menyampaikan apa yang ezad baca dalam artikel yang sempat dibaca. Ini terpulang pada korang sendiri untuk menilai. Kalau korang rasa apa yang ezad sampaikan ini masih tidak cukup untuk korang faham. Korang GOOGLE lah sendiri.

Khamis

Apa Nak Buat?

Apa nak buat? Tak tahu apa nak buat? Nak buat apa ekh? Tak kan nak buat bodoh! jer?... Buat je lah apa-apa kan? asal buat jangan tak buat, buat ini, buat itu.. buat-buat.. buat dan terus buat.. Korang jangan meluat lak.. pergilah buat apa-apa yang patut korang buat.


Kesimpulan yang tersimpul : Ezad dah lame tak online, sekarang nie macam tak tau nak buat apa.. Jadi nak tak nak Ezad buat jelah apa-apa jer... So i'm Back...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review