Rabu

Ingatkan PSP rupanya....

Kalau tak ada cerita.. Pasal ezad cerita kan..

Bukan apa tadi masa bangun sahur Ezad jumpa kotak baik punya.. Dalam ada game nampak sama macam PSP..


fuh... gempak!!.. tapi bila buka kotak... lah...


Game "kokak"... lepas sahur, Ezad terus capai game "kokak"... apa lagi on, lepas tu main lah... tengah boring-boring best pula layan game ni....

Dalam game game ni dah ada 3 game yang dah di "install"

  • Drifter ( macam supermario )

  • 2003 ( tembak-tembak gune kapal terbang )

  • Miner ( macam bomberman )

Semua game Ezad main.. best juga.. dah lama tak layan game "kokak" macam ni... asyik layan game kat PC, bosan.. sekali-sekali kena benda macam ini best juga.....

Kalau nak cuba kenalah beli.. dekat mane, entah...... :p


Produk China.. nama dia GAMEKING ver.2 ( bermakna versi pertama dapat sambutan haha..) bukan PSP ...


p/s : Benda ini hak milik tulen Haiqal ( budak yang dekat header blog ni )...

Reaksi korang:

6 komen & pendapat:

LuVidA^^ berkata...

haiqal taruk menan die lam kotak ke?
then ezad jupe, n main?
huhu....
haiqal....mishhh u... :P

damdumdum berkata...

iye je haiqal punye...nth2 izat punye..
mne la tahu...pusig2 kt bndr tu trjumpe plak bender yg pelik dan menarik...

Ezad berkata...

luvida

bukan.. adik belikan haiqal... baru lagi tue..

Ezad berkata...

damdumdum

Ne de aku nyer lak... atau ko tingin nak gak cam nie... bleh je.. kontek aku.. nti kite deal.. hehe...

::AnEp:: berkata...

haha..best x men game..kire ok la...

Ezad berkata...

::AnEp::

ok la br0.. b0san2..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review