Rabu

Ooouuhh pent house of Intan

Pertama sekali nak bagitau yang tue hari dapat pergi muar ade open house kat rumah INTAN rase nak pergi lagi.. :p dan terime kasih kat INTAN untuk nasi beriani tue hari.. memang best.. walaupun bukan intan masak cume potong bawang je.. hurm.. sebenarnye ezad makan  tue hari tak puas, sebab tak de orang nak offer second trip.. hehe...

Yang kedua sempurnalah.. pada hari pergi open house tue.. hajat ezad nak jumpe IDA tertunai sudah, maka tertunailah  hajat IDA juge nak jumpe Ezad...

Yang ketiga dan yang keempat... ntah ler....

P/s : Tangan nie dah kene sunburn yang amat sangatlah teruk mase gie muar, mungkin sebab naik motor dari JB ke Muar... panas sangat2. Nasib baik, nasi beriani tue sedap sangat3... :)

Reaksi korang:

5 komen & pendapat:

~♥ cik intan® berkata...

.oit
.apsal tak tmbah
.gedix betul lah~ ;p

LuVidA^^ berkata...

cyg....tu la...
kalau nk tmbah, len kali bisik je kt ayg...
ayg ley wt muke x malu...tolong tmbah kan...

p/s : yunk, mmg sgt gedix kn..malu nk tmbah ;p

Ezad berkata...

~♥ cik intan®

Hek...
Owng len x tambah p0n.. sgan la... nak suwoh chacha amik.. nanti len plak jadi..

Ezad berkata...

LuVida^^

Eley ye ke.. leh tolong... nak wat cam ne.. dh lepas x pelah.. nanti g mane2.. senanglah bisik je kalo nak tambah ek... :p

LuVidA^^ berkata...

yup...i'll do everything 4 u....
=D

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review