Khamis

Erti Nama dalam FB

Mase lapang Ezad macam biasalah, online bukak Facebook pastu merayap-rayap dalam fb kawan-kawan.. Yang ezad selalu baca kat tepi profile, kebanyakannya fb die orang ni ade satu aplikasi tambahan yang ezad baca selalu "Makna Cinta dari Nama" Tapi Ezad tak pernah langsung cuba untuk makna dari nama Ezad sendiri, tak minat langsung... Tapi kenapa lah tiba-tiba jer ezad try plak kali nie. hehe..

Lepas klik kat aplikasi tambahan tue, Ezad kene bagi nama sebenar untuk di translate kan... lepas key in sumer.. jeng.. jeng... jeng....


Klik Gambar Untuk Tumbesaran yang sihat.


Ntah lah ek, sumer ni suke-suke jer.. hehe.. Saje jer nak share dengan korang pasal nie, mane tau korang yang belum penah try apps nie cubelah.. Silap-silap leh jadi pemangkin semangat bagi yang serik bercinta haha... Tapi yang Ezad nyer power ek.. hahaha... Idaman sumer orang.... ( Alah.. suke-suke jelah.. tiada unsur bangga mahupun riak.. :p )

Reaksi korang:

0 komen & pendapat:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review