Khamis

Aku dan Transformer....

Hye.. pekabo korang sumer? Ezad nak cite sikit dengan korang.. pasal filem.. Ezad dah layan 2 movie baru2 nie... yang Ezad nak kongsi 1 je... iaitu Transformer 2, filem ni ape yang Ezad leh cakap? "best gile siot!! gerek sey".... fuh... walaupun banyak hal & rintangan berlaku, tapi akhirnye berbaloi... korang nak tau ape masalahnye? Yang pertame, 2 kali, gie wayang, Ezad tak dapat tengok movie nie, sebab tiket habis "sold out...." lepas tu Ezad pergi utk kali ke3 beli tiket, ada kosong, fuh lega... lepas tiket dah print out... masalah mule timbul... member Ezad salah sebut!!.. die ckp Terminator.. bkn Transformer... kiwak!!... Lepas deal baik2 dengan brother tiket tu nasib baik die leh ganti... ( alah lagipun yg kerja tu member jugak... kire cable kuat la nie...) tapi masalah datang lagi.... seat yang Ezad dgn member dapat depan sekali.... xleh nak buat ape2 lagi kene terime hakikat.... mcm nak juling gak tengok depan2 nie...

Tapi segala berbayar dengan kepuasan... nak tau ape yg puas tue?

  • Jalan cerite kompleks tapi menarik.... sbb spesies robot nie dah wujud dari zaman saing2 firaun...
  • Kali nie jugak kite dapat lihat aksi2 yang memang best...
  • Thrill dlm filem nie mcm non stop... kire x leh miss sikit pun...
  • Teknik cgi & grafik yang memang power... sangat detail lah... bukan tangkap muat je..
  • Klimaks... & ending yang sempurne....

Kalo nak cite lagi memang x habis... so bagi korang yg blum tengok... bolehlah gie tengok...

Eeh!... nanti dulu ade 1 lagi, cite ni ade mengarut gak... yg pelik, robot mcm dlm Terminator pun ad... awek cun tapi robot gak.... sesat kot....

Nway korang nilai r sendiri......

Reaksi korang:

3 komen & pendapat:

luvida berkata...

eley...ini ade berbau perli ni.
mentang2 ida x tgk ag
:(
sobs..

ezad berkata...

eley... ne de perli... tu laa.. ida bnyak mam cili... tu yg snang trase.... hehehe

LuVidA^^ berkata...

ida tgk 2x ok...:P

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review