Isnin

CheQpPJoY Tag Ezad....


Kali ini Ezad tanpa diduga telah di TAG, siap ade award oleh CheQpPJoY atas sebab dan niat ape? ezad tak pasti.. ape-ape pun Ezad suke.. :P

3 names in your message inbox
Padin, Suffer8zine, Farah Latif.

your main ringtone
Ari Lasso - Seandainya

what u did at 12 last night?
Kat Uptown JB ( JB Bazar ) dengan ayie.

who was the last person you went out with?where?
Ayie, Faizal, Yan dengan Bini masing2 aku jer single... pergi wet world kota tinggi..

the colour of t-shirt you're wearing now
White Jersey...

the last thing you did
Pergi kedai beli beras.

3 of your everyday favourite items
*PC (komputer gaban aku)
*Handphone (9300i, tahap gaban gak)
*Gitar (Kapok aku yang dah usang)

the colour of your bedroom
Rasenye dulu pink.. :P, tapi dah lusuh kot, jadi putih..


how much money in your wallet now?
Dah xde duit abes.. sangkut kat bank, nak keluarkn tadi ATM kad hilang, pulak.. :(

how's life?
To much waiting.... it's suck..

your favourite song
Semua lagu aku suke asal Salem, Amy search, dan Jamal abdillah.

what will you do next weekend
To fullfilled all my promise to my family n friends..

when wast the last time you see your mum?
Last 5 hours.

where is she now?
Not sure...

when was the last time you talk to your parents?
Just now, talk to my brother by phone..

who is the last person that talked with you last night?
My friend sape lagi Ayie dengan Rosli

the last surprise you got?
1 mei tu hari, smpai nangis melalak....

last thing you borrowed from your friend?
Pinjam pen.

Who is your bf/gf/husband/wife?
Takde sape2 aku Single-mingle..

what do you feel right now?
Sangat2 Bosan.. but pretend to be happy..


wanna share with who?
nobody..just me...


who know your secrect?
my friend...

they keep your secrect?
Nope.. Ezad tau die mmg xpadai simpan rahsia... tapi dh prepare..

are you angry with someone?
yup... Abg Mat, My Ex, Driver Bas, ramai lagi lah..

what do you order at Mc'D?
Of coz la McBurger..

The last time you feel so sad?
Awal bulan tu hari..

Mahu Tag?
kamu yang tengah bace ni... dan Semua blogger yang rase suke kat Ezad.. sebab tak pandailah nak pilih2.... hurm.. pilihlah skit...
*Qamarguyz.blogspot.com
*Aiyeworld.blogspot.com
*Luvida-ajourneyofmine.blogspot.com

Reaksi korang:

4 komen & pendapat:

Ayie89 berkata...

yer la abg...

Afzainizam berkata...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Ezad berkata...

::Afzainizam::

Huhu..~~ Dun wurry ezad support... Ehem2 JBRean kan.. :p

Afzainizam berkata...

Salam Dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com

Ha.... thanks lah ko oarang johorean ke.... ahh haa .... gua pun akan selalu datang blog lu beb...

gua suka ... gua suka.... gua nak baca entry lu dari awal ok beb ... nanti gua datang balik kat blog lu ...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review