Rabu

Pelacur akuarium!!!

(Pic by Google)

PELACUR!!!! hehe.. Ni Ezad nak kongsi cerita pasal pelacur ni.. korang mesti dah bosan, senang cerita dah mual, nyampah tahap gabanlah katakan. Bila dengar jer ayat pelacur ni kan?. Bukan apa, Ezad rasa korang semua mesti dah tahu kan baru-baru ni cerita tentang serbuan rumah pelacur yang agak class lah katakan.. Mana tak nya semua pelacur-pelacur kita boleh langgan dengan cara pilih yang mana best, semuanya dah di "DISPLAY" kan baik-baik dalam akuarium!!!

Serbuan tu dibuat di sebuah rumah kedai yang terletak di Avenue Park, Kuchai lama. Yang Ezad agak teruja semangat perniagaan yang ada pada Towkey yang buat bisnes ni, sanggup mengeluarkan modal yang besar untuk mengubah suai kedai tu, dengan menampilkan ciri-ciri moden yang agak mewah hanya untuk menjalankan bisnes pelacuran ni. Hurm... pelik betul tak kan dia tak tahu bisnes ni memang tak dibenarkan kat Malaysia, tapi masih lagi sanggup membuat pelaburan yang besar untuk bisnes pelacuran ni.

Pelacur-pelacur yang kena cekup masa serbuan tu seramai 9 orang, warga China, yang juga dikenali sebagai "China Doll Gred A", dengan kos pakej yang dikenakan untuk pelaggan sebanyak RM 160 untuk pakej biasa dan RM 180 untuk pakej istimewa (Mandi sama-sama), Fuhh.. macam-macam..Semua pelacur ni kena tahan sebab datang kat Malaysia ni dengan hanya menggunakan Pas Lawatan Sosial, tetapi telah bekerja sebagai tukang urut dan pelacur.

Apa dah jadi dengan manusia ni kan... macam-macam peluang ada kat sekeliling kita ni yang lebih berfaedah dan bermanfaat dari jadi Towkey buat bisnes pelacuran, dan bekerja sebagai pelacur.. Tak salah kalau kerja kat McD ker KFC ker apa-apa jelah janji tak salah disisi undang-undang dunia. Korang fikirlah sendiri eh....

Reaksi korang:

0 komen & pendapat:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review