Isnin

Super mutant/man/hero atau?


Kali ni Ezad nak share sesuatu yang pelik terjadi dari kalangan manusia. Apakah semua ni kejadian yang luarbiasa atau pun mereka ni dari golongan terpilih untuk jadi super2 atau mereka ni semua adalah suatu kesilapan kejadian.


Orang tinggi tapi mereka yang masih hidup ada masalah dengan tarikan graviti. ( kekuatan tulang dieorang pun merosot.. )


Orang kerdil. Kecik jer nampak macam budak kecik, tapi dah tua  dah pun. ( Ada masalah untuk masuk ke kelab2 malam dikhuatiri kanak-kanak )


Nenek bertanduk, ramai golongan seperti ini berlaku pada warga tua. Majoriti kaum di Negara China ( Macam Hell Boy )


Badan berkuasa magnet boleh melekatkan bahan berunsur besi pada tubuh. Dijumpai di malaysia ( Anak,cucunya juge mewarisi kelebihan ini.. )

Budak kecik bekaki banyak sejak dilahirkan. ( kalau lah kaki2 ni berfungsi sudah tentu budak ni dari golongan hebat kan.. )


Bayi bekepala dua. ( Macam mane ek badan die berfungsi sedangkan terdapat dua otak untuk mengawal tubuh, so yang mane lebih berhak. )


Manusia pokok, well known as a Tree Man ( Dijumpai di indonesia )



Manusia bebulu tak bertempat. ( Dikenali sebagai syndrome were wolf, ramai yang mengidap masalah ini.. )



Manusia berekor ( macam watak son gokou dalam Dragon Ball )




Manusia yang memiliki badan yang mudah lentur ( macam watak dalam Fantastic Four, cuma tak boleh nak panjang2 kan.. )

Semua ni adalah kejadian yang pelik dan agak luarbiasa dari pemikiran logik akal, dan Ezad percaya ni adalah kehendak Tuhan yang lebih mengetahui apa yang diciptakan, yang sudah tentu punya hikmah dan sebab yang tidak dapat kita sangkal.

Reaksi korang:

0 komen & pendapat:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Premium Blogger Themes | Bluehost Review